Blastron

Blastron 1.1.0

Een epische robotoorlog in de stijl van Worms

Blastron is een gratis turn-based strategy game voor de iPhone. De game doet sterk denken aan Worms. In plaats van met wormpjes, speel je hier echter met robots - en dat is ook erg leuk en verslavend!

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Graphics, geluid, gameplay
  • Single en multiplayer mode
  • Humor
  • Uitstekende manual
  • Goede tutorial

TEGEN

  • Dure in-app aankopen

Excellent
9

Blastron is een gratis turn-based strategy game voor de iPhone. De game doet sterk denken aan Worms. In plaats van met wormpjes, speel je hier echter met robots - en dat is ook erg leuk en verslavend!

Veel mogelijkheden

Blastron speelt zich af in een toekomst waarin robots heersen over de aarde.

De robots in kwestie werden zo krachtig, intelligent en bovenal boosaardig, dat ze het hele menselijk ras hebben vernietigd. In een apocalyptisch landschap strijden de robots nu tegen elkaar om de macht.

\n

Blastron heeft zowel een single player modus als een online multiplayer modus. Speel je tegen anderen via het netwerk, dan kies je uit één van de vier verschillende spelmodi: Deathmatch, Team Deathmatch, Kill Count of Sudden Death.

Om de overwinning te behalen, dien je tactisch te spelen. Zet de robot op de juiste plek en gebruik de wapens die het meest geschikt zijn voor de situatie en richt zo zoveel mogelijk schade aan.

Er zijn diverse krachtige wapens en technische snufjes waarmee je je robot een fijne upgrade geeft. Deze speel je gedurende het spel vrij. Wil je daar niet op wachten, dan schaf je ze aan via een in-app aankoop.

Makkelijk te spelen

De bediening is zo intuïtief dat het voelt alsof je het spel al jaren speelt. De virtuele gamepad reageert goed en de wapens zijn makkelijk te gebruiken.

De tutorial die je wegwijs maakt in het spel is ook prima in orde.

Uitstekend beeld en geluid

De graphics van Blastron voor iOS zijn strak, helder en gedetailleerd. De uitdrukkingen van robots zijn hilarisch, zeker als ze door een explosie worden getroffen.

Ook het geluid is zeer geslaagd. Zowel de in-game muziek als de geluidseffecten zetten de sfeer perfect neer.

Worms zonder wormen

Hou je van turn-based strategy in de stijl van Worms, dan mag je Blastron zeker niet missen.De gevechten zijn leuk en zien er goed uit. Ook is het spel erg humoristisch.

De invloed van Worms is duidelijk zichtbaar, maar de ontwikkelaars van Blastron hebben zeker een heel eigen spel gemaakt. Blastron heeft veel diepgang en uitstekende graphics, geluid en gameplay.

Meeste downloads Strategiespellen voor Iphone

Meer
Blastron

Download

Blastron 1.1.0

Beoordelingen about Blastron